ÇUKUROVA’DA AYRILIKLARIN NEDENİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA’DA AYRILIKLARIN NEDENİ BELLİ OLDU


 

ALİ ŞANLI

Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Spor Kulübü; takımdan ayrılan iki oyuncusu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Açıklamada, oyuncular Jantel Lavender’in, geçmişte geçirmiş olduğu bir sakatlığından dolayı yaşadığı sorunlar nedeniyle, tüm tedavileri ülkemizde yapılabilir olsa da, tedavisine ülkesinde devam etmek istediği için ayrıldığı bildirildi. Bir diğer oyuncu Gabriela Marginean’ın ise, herhangi bir gerekçe göstermeden, kulübün bilgisi ve izni olmaksızın ülkeden ayrıldığını açıklayan yönetim,  sonrasında kulüp yetkililerine takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği ve kulübün de konuyla ilgili tüm yasal haklarını kullanacağını açıkladı.

Açıklamada ayrıca, “Kamuoyunu aydınlatmak amacıyla söylemek isteriz ki, ülkece zorlu ekonomik dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde, kulübümüz, ligimizde oyuncu ödemelerini sağlıklı şekilde yapan birkaç kulüpten birisidir ve bugün itibari ile hiçbir oyuncumuza borcumuz bulunmamaktadır” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA