HAVALI SİLAHLAR ŞAMPİYONASI HEYECANI SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAVALI SİLAHLAR ŞAMPİYONASI HEYECANI SÜRÜYOR


 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 2020 faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda büyük erkekler tüfek kategorisinde 10 metre müsabakaları sona erdi.

Mersin'deki Erdemli Atış Poligonu'nda düzenlenen şampiyonanın büyük erkekler tüfek kategorisine 26 sporcu katıldı.

Sporculara madalya ve kupaları düzenlenen törenle Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Genel Sekreteri Zeki Öztürk, Teftiş Kurulu Başkanı Hasan Çelik, Asbaşkan Kadri Akgün ile Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç tarafından verildi.

Türkiye Şampiyonası'nda ferdi dalda birinciliği Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Spor Gücü'nden Mert Nalbant 249.3 puanla elde ederken, ikinciliği Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik ve Spor Kulübü'nden 249.0 puanla Ömer Akgün kazandı. Üçüncülük kürsüsüne ise Ankara Jandarma Gücü Spor Kulübü'nden 225.7 puanla Ahmet Bayrak çıktı.

Takım halinde ise Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Spor Gücü birinci, Ankara Jandarma Gücü Spor Kulübü ikinci ve Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Havalı ve Ateşli Silahlar Asbaşkanı Kadri Akgün, büyük erkekler kategorisinde mücadelenin sona erdiğini söyledi.

Akgün, şampiyonada güzel sonuçların çıktığını 4 sporcunun milli takım baraj puanını geçerek milli takıma girmeye hak kazandıklarını ve bu sporcuların yurt dışında yapılacak olan müsabakalarda ülkemizi temsil etme hakkını elde ettiğini belirtti.

Şampiyona, 11 Mart Çarşamba günü sona erecek. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA