ALKIŞI HAK ETTİLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALKIŞI HAK ETTİLER!


 

Mersin’de 2018 yılında kurulan Volhentspor, ligde fırtına gibi esiyor. Ancak imza attığı başarılara rağmen kentten ilgi göremeyen kulüp, destek bekliyor.

ALİ ŞANLI

2018-2019 sezonunda Kadınlar Hentbol Bölgesel Lig müsabakalarına katılarak parkeye inen Mersin Volhentspor, alkışı hak edecek işlere imza atmaya devam ediyor.

Türkiye 2’ncisi olarak 2’nci lige yükselen genç yetenekler, kısa sürede alınan bu başarı ile Mersin spor kamuoyunun dikkatini çekti. 2’inci Lig B Grubunda mücadele eden Mersinli periler, ilk 9 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 9 puan topladı. Büyükler liginde bu başarıyı yakalayan Mersin ekibi Ocak ayında Afyon’da yapılan Küçükler Ligi’ne parasızlıktan katılamayarak, 2 puanlarının silinmesinin önüne geçemedi.

PLAY-OFF OYNAMA ŞANSI YAKALAYACAK

Ancak 2’ncilik B grubunda ki son duruma bakıldığında Ankara Ego 18 puan, Adana Adasokağı 13, Gaziantep Oğuzeli 9, Mersin Volhent 7, Konya Kasırga 5 ve Kramanspor’un 0 puanı bulunuyor. Ligin 10’uncu haftasında Mersin ekibi Adana Adasokağı’nı deplasmanda yenmesi ve Gaziantep ile Ankara Ego maçında Ankara’nın kazanması halinde ikili averaj ile iyi olan Volhent play-off oynama şansı yakalayacak.

MERSİNLİ GENÇLERLE ÇIKIYORLAR

1’inci lige çok yaklaşan Mersin Volhentspor’un kadrosunun tümüyle Mersinli genç yeteneklerden oluşması bir çok kulübe ilham kaynağı oluyor. Takımda 3 tane 30 yaş üstü oyuncu bulunduran Volhent’te, diğer oyuncuların yaş grubunun 2001 ve 2002 doğumlu olması Milli Takım yönetiminin de gözünden kaçmadı. Hiçbir kurumdan maddi ve manevi destek göremeyen Mersin temsilcisi tüm bu olumsuz şartlara rağmen milli takıma 2 oyuncu verdi.

MİLLİ DAVET

Ayrıca 12-19 Nisan tarihlerinde  Mısır’ın İskenderiye şehrinde düzenlenecek olan 2020 Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Kupasına katılacak Türk Milli Takımı’nda Mersinli sporcuların da kadroda yer bulması bekleniyor.

Yıldız Kız Milli Takımının 16-21 Mart tarihlerinde yapacağı kampa Mersin Volhent’ten davet alan Sıla Özgiş ve Sima Irmak Çalık’ın kısa sürede başarılarını kanıtlaması bekleniyor. Mersin’e bu gururu yaşatan Volhentspor’un kısa sürede büyük başarılara imza atması ayakta alkışlanıyor.

DESEK BEKLİYORLAR

Ancak tüm bu başarılara rağmen ilgisizlikten yakınan kulüpten, kente destek çağrısı geldi. Tümüyle kendi imkanları ve Mersinli genç yeteneklerden oluşan ekiple parkeye çıkan Volhentspor, deplasmanlara giderken Mersin Büyükşehir Belediyesinden araç, idman yapmak ve maçlarını oynamak için de Yenişehir Belediyesi’nden spor salonu desteği alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA