TÜRKİYE’NİN KOROLARI MERSİN’DE BULUŞACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜRKİYE’NİN KOROLARI MERSİN’DE BULUŞACAK


 

Bu yıl Nisan ayı içerisinde 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan 21. Nevit Kodallı Polifonik Korolar Şenliği, Türkiye’nin korolarını Mersin’de buluşturacak.

Haber Merkezi

19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan 21. Nevit Kodallı Polifonik Korolar Şenliği, 03-04-05 Nisan 2020 tarihleri arasında Mersin Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak yer alacak. 39 koro ve 1800 koristin katılacağı Şenlikte, Boğaziçi Caz Korosu’nun şefi Masis Aram Gözbek ve Hollanda Büyükelçiliği’nin katkılarıyla festivalde yer alacak olan Wishful Singing Akapella Beş Topluluğu, iki ayrı etkinlik olarak 05 Nisan saat: 14.00’te aynı yerde çocuk korolarıyla atölye çalışması gerçekleştirecek.

KATILIMCI KOROLAR

Üç gün süren şenlikte, toplam 15 oturumda 39 koro, 1800 korist yer alırken katılımcı korolar ise şunlardır: MPKD Nevit Kodallı Yetişkinler Korosu, MPKD Çocuk Korosu, MPKD Umut Işığı Korosu

Adıyaman Ünv. Devlet Konservatuarı Çok Sesli Korosu, Aksaray Güzel Sanatlar lisesi Korosu, Ancora Öğretmenler Korosu, Ankara Çok Sesli Müzik Derneği Muzaffer Arkan Korosu, Apkord Çocuk Korosu

Apkord Oda Korosu, Batıkent Lisesi Çok Sesli Korosu, Beylikdüzü Çok Sesli Gençlik Korosu, Denizli Hakkı Dereköylü Gsl Çok Sesli Korosu, Diyarbakır düşünür koleji gençlik korosu, Diyarbakır Özel Ortadoğu Koleji Ortaokul Çok Sesli Çocuk Korosu, Dokuz Eylül Ünv. Çok Sesli Korosu, Eskişehir Polifonik Korosu, Günebakan Anaokulu Kadınlar Korosu, Hatay Bedii Sabunca Gsl Çok Sesli Korosu, Hatayda Sanat Var Müzik Öğretmenleri Korosu, Hüseyin Güvercin Çocuk Korosu, İskenderun Heripus Çok Sesli Korosu, Konya Akef Korosu, MIP Çocuk Korosu, Mersin Oda Korosu, Mersin Renkler ve Diller Korosu, Odtü Geliştirme Vakfı Özel Mersin Okulları İlkokul Korosu, Odtü Geliştirme Vakfı Özel Mersin Okulları Ortaokul Korosu, Özel Güney Gelişim Ortaokulu Polifonik Korosu, Özel Mersin Bahçeşehir Koleji Çocuk Korosu, Özel Mezitli Bahçeşehir Koleji Çocuk Korosu, Pamukkale Ünv. Çok Sesli Korosu, Saniye Hüsamettin Özaltın Ortaokulu Çok Sesli Korosu, Sevda Cenap And Müzik Vakfı Kadınlar Korosu, Şen Ufuklar Korosu, Toki Köprülü Anadolu Lisesi Çok Sesli Korosu, Toros Koleji İlkokul Korosu, Toros Koleji Ortaokul Korosu, Yenişehir Final Okulları Korosu, Ziçev Mersin Korosu ve Ritim Grubu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA