YENİŞEHİRLİ TENİSÇİLER SERTİFİKALARINI ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİRLİ TENİSÇİLER SERTİFİKALARINI ALDI


 

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik ‘Çay Saatinde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?’sloganıyla başlattığı tenis kursuna katılan ve kursu başarılı bir şekilde tamamlayarak tenis oynamayı öğrenen Yenişehirli kadınlar sertifikalarını aldı.

Yenişehir Belediyesi Ata Tenis ve Spor Tesislerinde ilk grup kursiyerler iki buçuk aylık eğitimlerini tamamladı. Tenis öğrenen kadınlar sertifikalarını Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Berna Dinç’ten aldı. 148 Yenişehirli kadın Yenişehir Belediyesi’nin başlattığı kursla ücretsiz bir şekilde tenis öğrendi.

Spora ve sporcuya destek veren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tarafından ‘Yeni Yenişehir’i oluşturmak için belirlenen 6 ilken biri olan ‘Hareket’ ilkesi kapsamında çeşitli spor branşlarında kurslar açıldı. Yenişehir Belediyesi’nin spor kurslarına farklı yaş kategorilerinden yüzlerce vatandaş başvurarak eğitim alıyor.  Kadınlara yönelik olarak başlatılan tenis kursuna Yenişehirli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. 148 kadın ücretsiz bir şekilde eğitim alarak, yeni bir sporla tanıştı. Kursa katılan kadınlar hem eğlendi hem de spor yaptı. Tenis kursunda ikinci grup kadınlar da eğitimlerine başladı.

Eğitimler Hafta için sabah 09.30-12.30 arasında tenis branşında uzman hocalar tarafından veriliyor. Yenişehir Belediyesi eğitim alan kadınlara tesis, raket ve top imkânı sağlanıyor. Vatandaşlar, 0552 305 09 34 nolu numarayı arayarak kayıtlar ve kurs hakkında bilgi alabiliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA