MEÜ’LÜ GENÇ İLETİŞİMCİ ÖDÜLLE DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’LÜ GENÇ İLETİŞİMCİ ÖDÜLLE DÖNDÜ


 

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Petek, bu yıl 30’uncusu düzenlenen Genç İletişimciler Yarışmasında görsel dalda üçüncülük ödülü aldı.

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de iletişim fakülteleri öğrencileri arasında düzenlenen en saygın ve köklü yarışmalardan biri olan Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini törenle aldı. Bu yıldan itibaren Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Aydın Doğan Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenmeye başlanan 30. Genç İletişimciler Yarışması ödül töreni İstanbul’da yapıldı.

Yarışmada görsel dalda finale kalan MEÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Petek, Yapım Yönetim dersi kapsamında çektiği “Yüküm Ağır” adlı eseriyle belgesel film kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Taylan ile birlikte törene katılan Ahmet Petek, ödülünü TGC Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Dalyancı’nın elinden aldı.

Jüri, Türkiye’de ağır bir sorun haline gelen çocuk işçilik konusunu çarpıcı bir örnekle anlatması, eğitime devam edebilmek için verilen mücadeleyi yansıtması, konusunu güzel bir anlatım diliyle ortaya koyması gerekçesiyle Petek’in eserinin ödüle değer görüldüğünü açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA