HEKİMLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPILMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEKİMLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPILMIYOR!


 

Korona virüsü ile mücadele kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yapmak isteyen Mersin Tabip Odası’nin bir haftadır randevu alamadığı ortaya çıktı! Başkan Antmen, “Biz hekimlerin tek meslek örgütüyüz. Böyle bir örgütle birlikte iş birliği yapmayacaksan, kimle yapacaksın?” diyerek duruma tepki gösterdi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, tüm dünyayı etkisi altına alan ve pandemi ilan edilen korona virüsü hakkında İl Sağlık Müdürlüğü’nden cevap alamadığı için isyan etti.  Antmen, “Ben Mersin Tabip Odası Başkanı olarak İl Sağlık Müdürüne ulaşmaya çalışıyorum. ‘Biz sizi arayacağız’ lafından başka bir şey demiyorlar. Biz hekimlerin tek meslek örgütüyüz. Böyle bir örgütle birlikte iş birliği yapmayacaksan, kimle yapacaksın?” diye sordu.

Kendilerinin tercih edilmemesini şaşkınlıkla karşılayan Antmen, “Gidip de bakkallar odasıyla ya da esnaflar odasıyla yapacak haliniz yok. Böyle bir kriz anını yönetebilecek paydaşlar dendiğinde bizim akıllara gelmemiz gerekiyor ama ne yazık ki, Sağlık Bakanlığının böyle bir tercihi olmuyor. 2 gün önce de bir basın açıklaması yaptık ama cevap alamadık” dedi.

“ORTAKLAŞMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Yaşanan sürecin birlikte atlatılmasının önemli olduğunu vurgulayan Antmen, “Buna rağmen hala birlikte bir şeyler yapabiliriz, hala insanların eğitimi için, bu panik havasından bir an önce kurtulabilmesi için yapılabilecek oldukça fazla şeyler vardır. Bunun içinde geç kalınmış değil. buradan bir kez daha çağrı yapayım Sağlık Bakanlığına ve Sağlık Müdürlüğüne; bir an önce yapılacak şeylerde ortaklaşmak çok önemli diye düşünüyorum” diye açık kapı bıraktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA