BAŞKAN KALDIRIM DERDİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KALDIRIM DERDİNDE!


 

Covid-19 için ‘Evde kal’ uyarıları yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, kaldırımları yenileme derdine düşmesine vatandaşlar tepki verdi.

AYŞENUR ÖNAL

Türkiye’de her gün yüzlerce vaka tespit edilen Covid-19 tehdidi büyürken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, hemen hemen her yıl yenilenen Mezitli Sahil yolu üzerindeki kaldırım taşlarını söküp yenilemesine halktan büyük tepki geldi.

Türkiye’de birçok CHP’li belediye işçilerini ücretli izne çıkarırken belediyenin işçilerine izin vermeyip fuzuli bir yenileme işlemi yapmasına vatandaşlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ!

Bir sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan İsmail Şahin isimli vatandaş, “Şu anda Mersin Mezitli sahil yolunda orta bölgedeki kaldırım taşları sökülüp yenileniyor. Yetkililere, bu işe onay verenlere, neden diye soruyorum? Çünkü mevcut taşlar gayet sağlam. Milletin parasını nerede kullanıyorsunuz? Buraya gelene kadar bu millete ne söz vermiştiniz?” diye tepki gösterdi. Şahin’in paylaşımının ardından çamurlu yolların fotoğrafını çeken Ahmet Ersin Kar, “Tece Hürriyet Mah.48422. Sok. sanırım Mezitli'ye bağlı. Yıl 2020 sağlam kaldırım taşlarını sökenlere gelsin. Kim ilgileniyorsa artık” diye isyan etti.

“FUZULİ BİR İŞ”

Sahil yolu üzerinde yerleri bulunan esnaflar da, kaldırım taşlarında bir sıkıntı olmadığını, yapılanın çok gereksiz olduğunu belirterek, yetkililerin bu işleme ayırdıkları paranın sağlık için kullanılması gerektiğini söylediler.

Kaldırım taşlarının yenilenme işlemi devam ederken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in pandemi ilan edilen Covid-19 hakkında alınacak tedbirler üzerinden açıklama yapmamış olması da ayrı bir tepki çekti.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA