ORTADOĞU’DA COVİD 19 ÖNLEMLERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORTADOĞU’DA COVİD 19 ÖNLEMLERİ


 

Haber Merkezi

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, Covid 19 Corona Virüsü ile ilgili Sağlık Kurulu oluşturdu. Toplantının ardından hastanede pandemi bölümü oluşturuldu.

Yaklaşık üç aydır Ülkemizi ve tüm dünyayı tesiri altına alan Covid 19 Corona Virüsü salgını ile ilgili, kamu hastanelerinden sonra Mersin’in en büyük erişkin yoğun bakım ünitesine sahip Özel Mersin Ortadogu Hastanesi’de Sağlık Bakanlığının kararları doğrultusunda pandemi bölümü oluşturdu.

“SAĞLIK KURULU OLUŞTURULDU”

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, Göğüs Hastalıkları uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı, Anestesi ve Reanimasyon uzmanı ve 20 hekimden oluşan Sağlık Kurulu oluşturdu. Sağlık kurulu yaptığı toplantının ardından hastanede pandemi bölümünü ile ilgili önlemleri alınmasına karar verdi. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Engin Şahin, Covid 19 Corona virüsüne karşı çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

“BİNAYI İKİYE BÖLDÜK”

Mersin’de pandemiye fiziki şartları en uygun olan tek hastane olduklarını ifade eden Şahin, “Hastanemiz de iki bina bulunuyor. Hastanemizi ikiye böldük. Giriş ve ve çıkışları ayırdık. Hastaneye gelen her hastamızın girişlerde ateş ölçümleri yapılıyor. Bu hastalarımızın bilgileri alınarak triyaj uygulaması yapılıyor. Ardından gerekli işlemlerini yaparak durumuna göre hareket ediliyor” dedi.

“HER İKİ BÖLÜMDE HİZMET VERİYORUZ”

Hem pandemi bölümü hem de normal bölümde acil servis, yoğun bakım ünitesi, ameliyathanelerin bulunduğunu ifade eden Şahin, “Her iki bölümümüzde uygulamalarımız devam ediyor.Hastane olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi olarak tüm hekim ve personelimizle Mersin'imize hizmete etmeye devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA