“DİYARBAKIR BAROSU’NUN YANINDAYIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DİYARBAKIR BAROSU’NUN YANINDAYIZ”


 

Haber Merkezi

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Diyarbakır Barosu üyesi Av. Vahit Özkahraman’ın babası ile hamile ve üç çocuklu ablasının silahlı saldırı sonucu öldürüldüklerini ve tüm bu yaşananların ise meslektaşının annesinin gözü önünde gerçekleştiğini açıkladı.

Meslektaşının n ailesinin yaşam hakkına yönelik gerçekleşen bu menfur olayı lanetleyen Yeşilboğaz, “Faillerinin bir an önce bulunup yargı önünde hesap vermesini bekliyoruz. Bir insanın, bir kadının, bir bebeğin yaşam hakkının ihlali cezasız kalmamalıdır. Çünkü hak ihlalindeki cezasızlık politikasının yıkıcı sonucunu, toplum olarak en ağır şekilde, her geçen gün daha da artarak yaşamaktayız.

Adalet yaşatır, adaletsizlik öldürür. Çermik Cumhuriyet Başsavcılığı başta olmak üzere, ilgili tüm adli makamlara etkin soruşturma yapmaları çağrısında bulunuyoruz. Gizlilik kararıyla yürütülen bu soruşturmanın hukuki sürecini, Diyarbakır Barosu ile dayanışma içerisinde takip edeceğimizi belirtiriz. Meslektaşımıza, kederli ailesine ve Diyarbakır Barosu’na başsağlığı ve sabır, hayatını kaybeden ailesine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA