EVDE KAL! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EVDE KAL!


 

Koronavirüs tüm dünyayı tehdit ediyor. Futbol kulüpleri, bir taraftan kaotik süreci takip ederken diğer taraftan ise liglere verilen arada, futbolcularının formda kalması için uğraş veriyor.

ALİ ŞANLI

Türkiye'deki birçok futbol kulübü, planladığı antrenman programlarını erteledi. Bölgesel Amatör ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Meskispor’da COVID-19 salgını sebebiyle futbolcularına verdiği özel program ile evlerinde kendilerini hazır tutmaya çalışıyorlar.

1925 ÇALIŞIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci gurupta mücadele eden İdman Yurdu 1925 futbolcularına verdiği program dahilinde çalışmalarını evlerinde yapıyor. Telefonla ulaştığımız genç teknik adam Cemal Koç, “Bu salgın maalesef dünyada olduğu gibi bizde de etkili oldu. Umarım en kısa zamanda en az kayıpla atlatırız. Biz takım olarak yarın lig başlayacakmış gibi idmanlarımızı bireysel yapıyoruz. Her oyuncum evlerinde verdiğimiz program dâhilinde aerop koşuları, 30 dakika üstü koşular, kuvvet çalışması yapılıyor. Sergen hocam her gün oyuncularla bire bir görüşerek son durum bilgisi alınıyor. Fiziksel korumayı amaçlayan idmanlarla oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz. Tabi biz bunları yaparken de diğer taraftan da TFF’nin kararını bekliyoruz. Dediğim gibi umarım en kısa zamanda bu kötü günleri aşar daha çok futbolun konuşulduğu günlere döneriz” dedi.

MESKİ TAM GAZ

BAL’da il sıralamasında son sırada yer alan Meskispor’un ise hedefi biraz daha farklı. Ligde son 4 haftanın kaldığı süreçte İdman Yurdu 1925’i yakalama şansı çok az olan Meski, bu yüzden tüm umudunu İçel İdman Yurdu’nun şampiyon olarak 3’üncü lige çıkmasına bağladı. Kırmızı Lacivertli ekibin şampiyonluğu ile Meskispor’un direkt ligden düşmesi yerine baraj maçı oynaması gündeme gelecek.

Meskispor’un genç teknik adamı Koray Erçin Çelikkaya yaptığı açıklamada, “Bu sezon lig bizim için zor geçiyor. İl sıralamasında geride olsak da farklı birkaç planımız var. Umarım önce bu salgını az hasarla atlatır daha çok futbolun konuşulduğu günlere döneriz. Biz de bir çok kulüp gibi oyuncularımıza izin verdik. Verdiğimiz program dahilinde oyuncularımız evlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yardımcı hocalarımız Erkan ve Doruk hoca oyuncularımızı sürekli takip ediyorlar. Bizler şu an devletimizin aldığı tedbirlere uyuyoruz. Oyuncularımızın sağlığı her şeyden önce gelir. O yüzden TFF son kararını açıklayana kadar evimizde çalışmaya devam edeceğiz. Buradan spor ailesine sesleniyorum, “Evde kal sağlıklı kal diyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA