KARANTİNA ALTINDA DÜNYAYA GELDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARANTİNA ALTINDA DÜNYAYA GELDİ!


 

Mersin’deki kız yurdunda karantinada bekleyen anne adayı doğum yaptı. Minik bebeğe Azra ismi verildi.

Haber Merkezi

Bir süre önce KKTC ve diğer ülkelerden yurda dönerek Mersin'deki limanlardan giriş yapan ve KYK Kız Öğrenci Yurdunda 14 günlük gözlem altında tutulanlar arasında bulunan Sevda Gül doğum yaptı. Gül ailesi, kız çocuklarına "Azra" ismini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC’den gelip Mersin Kız Yurdu’nda karantina altında bulunurken doğumunun yaklaşması üzerine sevk edildiği Mersin Şehir Hastanesinde bir kız çocuğu dünyaya getiren Sevda Gül’ü telefonla arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart’ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) gelip Mersin Kız Yurdu’nda karantina altında bulunurken önceki gün doğumunun yaklaşması üzerine sevk edildiği Mersin Şehir Hastanesinde sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getiren Sevda Gül ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Sevda Gül ve eşi Aykut Gül’ü tebrik ederek, çiftin Azra adını verdikleri bebekleri ve annenin sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azra bebeğe ve çiftin 4 yaşındaki diğer evladı Ayaz’a hayırlı ve sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA