BU İŞ BU KADAR ACİL Mİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU İŞ BU KADAR ACİL Mİ?


 

Ülkede adeta hayat durmuşken Karamancılar Konağı’nı restore ederek işlevsel hale getirmek için işçi çalıştıran Büyükşehir’e tepki yağdı!

HEDİYE EROĞLU

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de Covid 19 virüsüne karşı üst düzey önlemlerle mücadele ederken Mersin Büyükşehir Belediyesi, Karamancılar Konağı’nı restore ederek işlevsel hale getirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor! İşçilerin çalışmaya devam etmesi “Büyükşehir’in acelesi ne?” sorusunu gündeme getirdi.

BÜYÜKŞEHİR’İ ‘SALGIN’ DAHİ DURDURAMADI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, koruma alanı sınırları içinde bulunan ve Mersin’in eski yerleşim alanı olan bölgede yer alan tarihi Karamancılar Konağı’nı yeniden kente kazandırmak için geçtiğimiz aylarda harekete geçti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy’un kontrolündeki, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Kamuran Özkaralar ve ekibinin kontrolünde, Mersin Üniversitesi Öğretim Üyeleri ile Restorasyon Uzmanı Saadet Sayın’ın tarafından sürdürülen çalışmalar pandemi (salgın) dahi dinlemiyor!

Karamancılar Konağı’nı kamulaştıran Büyükşehir, müze olarak tasarlanan yapının proje anlamındaki çalışmalarını bitirerek, inşaata hız verdi.

Yapının gece-gündüz yaşayan bir mekana dönüşmesi için Covid 19 ile mücadele kapsamında toplum sağlığı için her geçen gün alınan yasak ve tedbirler artarken, inşaat alanında çalışmaya devam eden işçiler tepki topluyor.

Üstelik korunmasız bir şekilde çalıştırıldıkları gözlenen işçilerin böyle bir pandemi ortamında neden ısrarla mesai yaptırılmak zorunda bırakıldığı da cevap bekleyen sorular arasında yer alıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA