SAĞLIKÇILARA ÖZEL ÖNLEMLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAĞLIKÇILARA ÖZEL ÖNLEMLER!


 

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Eş Başkanı Zeki Sinan Doğan ve Mersin Tabipler Odası Başkanı Mehmet Antmen, sağlık emekçilerinin taleplerini Mersin Büyükşehir Belediyesine sundu.

Haber Merkezi

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Eş Başkanı Zeki Sinan Doğan ve Mersin Tabipler Odası Başkanı Mehmet Antmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Covid-19 pandemisi konusunda görüştü. Sağlık çalışanlarının belediyeden beklentilerinin konuşulduğu toplantıda, belediyenin destek olabileceği konular ele alındı.

KRİZ MASASINDA SAĞLIKÇILAR DA OLACAK

Toplantıda; Büyükşehir Belediyesinin Kriz Masasında sağlık emekçileri olarak yer almalarının faydalı olacağını, sağlık çalışanlarının çocuklarının ebeveynleri görevdeyken bakımlarının nasıl sağlanabileceği, evde zaman geçirme süresinin artmasıyla kadına yönelik şiddetin de artacağı öngörüldüğünden Şiddete yönelik telefon ağı konusu ele alındı.

Ayrıca, Aile Sağlığı Merkezlerinin (ASM) dezenfeksiyonu, ASM’lere öğlen yemeği tedariki ve Kişisel Koruyucu Donanım eksiklerinin giderilmesi ile Evine gitmek istemeyen sağlık çalışanları için konaklama ihtiyacının Sağlık Müdürlüğü ile koordineli şekilde sağlanması ile ilgili taleplerimiz dile getirildi.

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL SERVİS!

Dile getirilen talepler doğrultusunda; Seçer tarafından, Belediye Kriz masasına Halk Sağlığı Uzmanlarımız aracılığı ile danışmanlık hizmeti verilmesinin ve bu kapsamda dezenfeksiyon işlemlerinin halk sağlığı uzmanlarımızın önerileri doğrultusunda yapılmasının uygun olacağı bildirildi. Ayrıca ihtiyaç belirten tüm sağlık çalışanlarına özel servis organize edilmesi konusunda derhal birlikte çalışma başlatılmasına karar verildi.

En kısa sürede, ihtiyaç belirten merkez ilçelerdeki ASM’ler için öğlen yemeği verilmesine ve ihtiyaç belirten tüm sağlıkçılara siperlik ve cerrahi maske dağıtımı yapılması yönünde talimat veren Seçer “Macit Özcan tesislerinde 52 odalı otel var. Oda içi temizliği kalan kişiye ait olmak üzere 3 öğün yemek ve oda dışının temizliği de sağlanacak şekilde tahsis edebiliriz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA