MEZİTLİ BELEDİYESİ EVDEN ÇIKAMAYANA YEMEK DAĞITIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ BELEDİYESİ EVDEN ÇIKAMAYANA YEMEK DAĞITIYOR


 

Haber Merkezi

Corona virüsünün yayılmaması adına vatandaşlara ‘evde kal’ çağrısı yapan Mezitli Belediyesi Aşevinde evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtılıyor. Her gün Mezitli Belediyesi Aşevinde üretilen yemekler, araçlar aracılığı ile vatandaşların evine kadar götürülüyor. Özel hazırlanmış yemek kaplarıyla, özellikle evden çıkmasına sınırlama getirilen 65 yaş ve üzerinde vatandaşlardan başlayarak tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Belediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşların eksiklerini gidermek gibi bir görevlerinin olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Vatandaşlarımızın evde kalması için ihtiyaçlarını da karşılamak gerekiyor.  Özellikle yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen dışarı çıkma yasağı sonrası çok fazla zor duruma düştü. Bizde Aşevimiz aracılığı ile bu vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek ulaştırıyoruz” dedi.

Virüsün yayılmasının önüne geçmek için insanların sosyal mesafeyi korumak adına gerekirse evden çıkmaması uyarısında bulunan Başkan Tarhan, “Dünyamız, insanlık tarihinin en büyük felaketlerinden birisiyle karşı karşıya. Bununla mücadelenin tek yolu ise maalesef insanlarla ilişkilerimizi kesmekle mümkün. Değerli vatandaşlarımızdan tek isteğimiz mümkün olduğu oranda evlerinden çıkamamalarıdır. Bizler elimizden geldiği ölçüde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın eksiklerini giderme noktasında çalışmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri hoşgörü ve sabır nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA