PAZARA GİT, DEZENFEKTE OL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PAZARA GİT, DEZENFEKTE OL


 

Haber Merkezi

Mezitli’de Korona virüsün yayılmasının önüne geçmek adına gece gündüz çalışan Mezitli Belediyesi şimdi de Pazar yerlerinin bulunduğu bölgeye dezenfektan tüneli yerleştirdi. Alışveriş için pazara gelen vatandaşlar, olası virüs bulaşmasını önlemek için tünelden geçerek arınıyor ve evine gönül rahatlığı ile gidiyor. Bu yolla Mezitli’de virüsün yayılmasının önüne geçmeyi hedefleyen Mezitli Belediyesi önümüzdeki süreçte uygulamayı yaygınlaştıracak. Dezenfekten tünelinin en önemli özelliği ise tüm bölümlerinin Mezitli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde üretilmiş olması.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN KENDİMİZ ÜRETTİK

İlk etapta semt pazarlarında ve Kadın Üretici Pazarlarında kurulan dezenfektan tüneli, hafta arası da kentin yoğun olduğu bölgelere yerleştirilecek.

Mezitlililer kadar belediye çalışanlarının da sağlığı ve güvenliğine büyük önem veren Mezitli Belediyesi, çalışanlar için de dezenfektan tüneli kurdu. İlk etapta 7 gün 24 saat faal olan Temizlik İşleri Müdürlüğünde başlatılan uygulama ile çalışanlar her sabah işe başlarken ve akşam işlerinden ayrılırken tünelden geçerek arınmış bir şekilde evlerine gidiyor.

ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Mezitli’de yaşayanların ve çalışanların sağlık ve güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Virüs yayılmasını artırdıkça biz de önlemlerimizi artırmaya devam ediyoruz. Uzun bir aradan sonra yoğun talep üzerine kontrollü olarak yüzde 50 kapasite ile yeniden açılışına izin verdiğimiz Kadın Üretici Pazarlarımız ve semt pazarlarımızda oluşacak yoğunluğu öngörerek dezenfekten tüneli yerleştirdik. Tamamen kendi üretimimiz olan tünelleri hafta sonu olması nedeniyle yoğun olacağını düşündüğümüz Pazar yerlerine koyduk. Hafta arası ise kent merkezlerinde yoğun olan bölgelerde aynı uygulamayı gerçekleştireceğiz. Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim için ne kadar önemliyse çalışanlarımızın ki de bir o kadar önemli. Bu nedenle sahada çalışan personelimizi de düşünerek dezenfekten tüneli yerleştirmeyi planlıyoruz. İlk olarak 7x24 çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde kurduk” dedi.

BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN MÜCADELE ETMELİYİZ

Virüsün etkisinin her geçen gün artırdığına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Virüsle mücadeleyi kazanıncaya kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da etkisini her geçen gün artırarak tehlikeli hale gelen virüse karşı verdiğimiz mücadelemize destek vererek mümkün olduğu kadar evlerinde kalmalarını, çıkmak zorunda kalmaları durumunda sosyal mesafeye dikkat ederek temastan kaçınmalarını istiyoruz. Çünkü bu virüs belası karşısında bir an önce galip gelmek için birimiz hepimizi hepimiz birimiz için mücadele etmeliyiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA