PAZAR YERİNDE VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PAZAR YERİNDE VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITILDI


 

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesiyle toplu alanlarda maske kullanımının mecburî hale getirilmesiyle hemen harekete geçen Erdemli Belediyesi, Cumartesi günleri kurulan pazar yerinde dezenfektan standı kurdu ve ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından Erdemli Belediyesi, hemen harekete geçti ve Cumartesi pazarında vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı. Maske takmadan alışverişe gelen vatandaşlar ise görevli Belediye Zabıta Ekipleri tarafından uyarıldı. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler ve mücadele kapsamında pazar girişinde dezenfektan standı kuruldu. Dezenfektan kullanan, koruyucu maskelerini takan ve ateş ölçümleri yetkili ekipler tarafından yapılan vatandaşlar, güvenle alışverişlerine devam etti. Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri, ayrıca alınan ek tedbirler çerçevesinde pazar yerinin çevresini koruyucu şeritlerle kapatarak, tezgah/sergi aralıkları düzenlemesini, pazar alanlarında hijyen ünitelerinin oluşturulmasını ve giriş çıkışların kontrollü hale getirilmesini sağladı. Koronavirüs salgınına karşı yürütülen özenli çalışmaların ve pazaryerinde gerçekleştirilen uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

TOLLU: “HEP BİRLİKTE, MİLLET VE DEVLET OLARAK BU VİRÜSÜ ÜLKEMİZDEN EN KISA SÜREDE ATACAĞIZ”

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Koronavirüs salgınına karşı devletimizin aldığı tedbirler doğrultusunda biz de ilçemizde tedbirlerimizi arttırdık. Bu tedbirler kapsamında Cumartesi pazar yerinde dezenfektan standı kurduk ve ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı sosyal mesafelerini korumaya, zabıta ekiplerimizin uyarılarına uymaya davet ediyoruz. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım. İnşallah bu zorlu süreci Millet ve Devlet olarak el birliğiyle atlatacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA