“KORONAVÝRÜSE KARÞI EN ETKÝN MÜCADELE EVDE KALMAK" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KORONAVÝRÜSE KARÞI EN ETKÝN MÜCADELE EVDE KALMAK"


 

Haber Merkezi

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, tüm dünyada etkisini gösteren ve ülkemizde de hýzla yayýlan yeni Koronavirüs (Covid-19) salgýnýna karþý en etkili mücadelenin evden verileceðini söyleyerek; "Saðlýklý ve mutlu yarýnlar için evde kalýn" çaðrýsýnda bulundu.

"Sizin saðlýðýnýz her þeyden deðerli ve kýymetlidir" diyen Baþkan Yýlmaz; "Deðerli hemþehrilerim;  bizler, tüm ekiplerimizle birlikte sizlerin saðlýðý ve huzuru için gece gündüz görevimizin baþýndayýz. Sizler de zorunlu olmadýkça evlerinizden çýkmayýn. Baþta kendiniz olmak üzere aileniz, sevdikleriniz ve milletimiz için evde kalýn, saðlýkla kalýn" dedi.

"TEDBÝRLÝ OLMAK HEPÝMÝZ ÝÇÝN EN BÜYÜK SORUMLULUKTUR"

Baþkan Yýlmaz, zorlu bir süreçten geçildiðini ve tavsiye edilen kurallara uyulmasý halinde salgýnýn üstesinden gelineceðine inandýðýný kaydederek; "Hepimize büyük sorumluluklar düþtüðünü bilmeliyiz. En önemlisi bu olaðanüstü sürecin bilincinde olmalý ve duyarlý davranmalýyýz. Hijyen kurullarýna daha çok uymalý ve sosyal mesafeyi korumalýyýz. Ýnanýyorum ki bu salgýný hep birlikte durduracaðýz" diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA