VATANDAŞ MAĞDUR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VATANDAŞ MAĞDUR!


 

Gece yarısına 2 saat kala duyurulan sokağa çıkma yasağı vatandaşı mağdur etti. Temel ihtiyaçları için market ve fırınlara akın eden insanlar sosyal mesafeye uymadı!

AYŞENUR ÖNAL

Sokağa çıkma yasağının gece yarısına 2 saat kala duyurulmasının ardından vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılaya bilmek için marketlere ve fırınlara akın etti. Saatler kala duyurulan sokağa çıkma yasağının ardından marketlere ve fırınlara akın eden vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uymadı. Covid-19 en önemli önlemi olan sosyal mesafeye uymayan ve uyamayan vatandaşlar isyan etti.

ANTMEN’DEN YASAĞA TEPKİ!

Sosyal medyasında paylaşım yapan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ise, “Birkaç saat kala sokağa çıkma yasağı getirmek insanların marketlere doluşmasına ve virüsün yayılmasına yol açıyor. Bunu makul bir süre öncesinden açıklasalardı ve insanlar daha sağlıklı bir ortamda ihtiyaçlarını sorunsuz bir biçimde karşılasaydı olmaz mıydı? “  diye tepki gösterdi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA