SOKAK KÖPEKLERİ NEREDE? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SOKAK KÖPEKLERİ NEREDE?


 

Mersin Hayvan Barınağı çalışanları tarafından gürültü yaptıkları nedeniyle toplandığı ileri sürülen ve “2 gün içinde getirilecek” sözü verilmesine karşın getirilmeyen sokak köpekleri merak konusu oldu.

AYŞENUR ÖNAL

Mersin Hayvan Barınağı çalışanları tarafından saldırganlık iddiası ile toplanan ve 2 gün içinde geri getirileceği söylenen sokak köpekleri geri getirilmeyince hayvan sever Bahar Ermiş harekete geçti. Her türlü yolla hakkını arayacağını belirten Ermiş, hayvanların başına bir şey gelmiş olmasından korktuğunu belirterek, saldırgan değil dost canlısı köpekler olduklarını kaydetti.

“HANİ HER ŞEY GÜZEL OLACAKTI?”

11 Mayıs’ta Mezitli Seymenli Mahallesi’nde yaşayanlardan şikayet aldıklarını ve köpeklerin saldırdıklarını iddia ederek Mersin Hayvan Barınağı çalışanları tarafından sokak köpeklerini toplandı. Köpeklerden gelen çığlık sesini duyarak toplama aracının yanına koşan Bahar Ermiş, çalışanlara tepki göstererek sokak köpeklerinin saldırgan olmadığını söyledi. Ermiş, “Ne oldu Mersin Belediyesi’ne? Hani her şey güzel olacaktı, değişti mi belediye?” diye tepki gösterdi. Bu tepkinin üzerine barınak çalışanı hayvanların geri getirileceğini söyledi. Ermiş ise, çektiği videonun duracağını 2 gün içinde geri getirilmezlerse teşhir edeceğini belirtti. Yaşanan olayın ardından 2 gün bekleyen Ermiş hayvanların tekrar gelmemesi üzerine çektiği videoyu yaymaya başladı ve köpekler geri getirilene kadar her türlü işlemi yapacağını söyledi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA