ZULA ŞAMPİYONASI KAYITLARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZULA ŞAMPİYONASI KAYITLARI BAŞLADI


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce ilk kez organize edilen ve Türkiye E-Spor Federasyonu Mersin İl Temsilciliği 2020 yılı faaliyet programında yer alan ve 18-19 Mayıs tarihinde yapılacak olan "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Zula Şampiyonası" kayıtları başladı.

Haber Merkezi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalarak virüsün yayılmasının engellemesi adına "Evde Kal Hareketsiz Kalma" "Evde Hayat Var" "Evde kal Spor Yap" "Evde Kal Türkiye" "Dönüşümüz Muhteşem Olacak" "Ev Hayat Dolu" ve "Birlikte Başaracağız" sloganları ile İl Müdürlüğümüz bünyesinde eğitim gören sporcularımıza kurum Antrenörlerimizin hazırladıkları program doğrultusunda antrenmanlarına evlerinde devam ediyorlar.

Bu doğrultuda Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından alınan tedbirler kapsamında yapılan çalışmalara kayıtları bugün başlayan "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Zula Şampiyonası" 18-19 Mayıs 2020 saat 21.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek yarışmanın son başvuru tarihi 16 Mayıs 2020 saat 23.59'da sona erecektir.

Corona virüs tedbirleri kapsamında evde kalmak zorunda olanlara yönelik çeşitli sloganlarla başlattıkları spor hizmetlerine ‘Online’ olarak devam ettiklerini belirten Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, “Evde kal çağrısıyla bu zorlu süreçte sporcularımızın evde sporunu yapmalarını ve sağlık için hareket etmelerini sağlamak için alanlarında uzman Antrenörlerimiz ile birlikte çeşitli programlar yaptık. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılı etkinlikleri kapsamında 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Zula Şampiyonası tertip ediyoruz.

Bugün kayıtlarını başlattığımız Şampiyona ile de bu salgın hastalık bitene kadar çalışmalarımıza  vatandaşlarımıza uygun projelerle destek verip sağlıklı bir şekilde evde kalmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Bu bağlamda içinde bulunduğumuz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Haftasını" en kalbi duygularımla kutluyor, yarışmaya katılacak herkese şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA