DR. ŞİMŞEK GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DR. ŞİMŞEK GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI


 

Covid-19 şehidi Dr. Soyer Şimşek’in cenazesi defnedildi. Definin ardından anmak için çalıştığı hastane önünde toplanan meslektaşları, gözyaşları içinde uğurladılar.

AYŞENUR ÖNAL

 

Covid-19’dan yaşamını yitiren Dr. Soyer Şimşek’in cenazesi Mersin Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Defin işleminin ardından Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi çalışanları meslektaşlarını anmak için hastane önünde toplandı.

Gözyaşları içinde 71 yaşındaki meslektaşları Dr. Şimşek’i uğurlayan hastane çalışanları, siren sesi ile 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Dr. Şimşek’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen hastanenin Baş Hekimi Dr. Hüseyin Nafiz Alpsoylu, “Tıp Fakültesi hayatında başarılarla derecelerle mezun olmuş bir ağabeyimizdi. Uzun yıllar Mersin’de dahiliye uzmanı olarak hizmet verdi. Kendi mesleğinin zirvesinde olan bir kişiydi. Maalesef her türlü önlemleri almasına rağmen tüm sağlık çalışanlarımızın taşıdığı Covid-19 açısından riske mağlup oldu. Pandemi döneminde herkesi bu konuda çok uyardı, kendisi çok dikkatliydi. Gerekli önlemlerin alınması için gerekli çabayı sarf etti. Ama maalesef kendisini Covid-19 nedeniyle sağlık şehitleri arasına kaydetmek zorunda kaldık. Üzüntümüz çok büyük. Tüm Tıp camiasına ve özellikle yakınlarına baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

 

OĞLUNDAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Babasının vefatının üzerine acılı bir mesaj paylaşan Saygın Şimşek, “Babam Dr. Soyer Şimşek’i ne yazık ki Çin Virüsü Korona’ya karşı verilen savaşta şehit verdik. Ruhu şad olsun. Işıklar içinde sonsuz doğuda huzurla uyu canımız babamız. Her daim kalbimizde yaşamaya devam edeceksin. Örnek bir eş, baba, vatansever, Atatürkçü bir insan olmanın yanında, yarım asırlık doktorluk hayatında birçok hastayı tedavi ederek hayır dualarını almıştır. Babamız mesleğinde şehit olmuş bir doktordur. Tedavi ettiği bir hastasından bulaşan hastalığa karşı mücadelesini kaybetti. Babam, canım parçası, sırdaşım, kardeşim ve her şeyim olan babam artık sonsuz doğuda ışıklar içinde uyuyor. Kovid virüs tedavisinde ellerinden gelen çabaları gösteren doktorlar ve sağlık çalışanlarına, ayrıca bizlere destek olan akrabalarımız, dostlarımız, kardeşlerimiz ve sevenlerine teşekkür ederiz” dedi. Şimşek’in cenazesinin rahmetli dedesi ve babaannesinin ve amcası Savaş Şimşek’in yanına defnedildiğini söyleyen Şimşek, “Lütfen çiçekler yerine hayır kurumlarına bağış yapınız. Cenaze aile içinde olacaktır. Covid yüzünden sosyal mesafe ve maske kurallarına uyunuz. Daha fazla acı çekmeyelim. Hakkınızı helal ediniz. Sağ olunuz” diye açıklama yaptı.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA