ENGELLİ GENCİ KUCAKLARINDA KOŞARAK SINAVA YETİŞTİRDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENGELLİ GENCİ KUCAKLARINDA KOŞARAK SINAVA YETİŞTİRDİLER


 

Mersin’de sınava geç kalmak üzere olan engelli genci kucaklayan 4 vatandaş, koşarak sınava gireceği binaya getirdi

Mersin'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek engelli bir genç, vatandaşların yardımıyla sınava yetiştirildi. Sınava geç kalmak üzere olan engelli genci kucaklayan 4 vatandaş, koşarak sınava gireceği binaya getirdi. Bazı vatandaşlar o anı cep telefonu kamerasıyla kaydederken, örnek davranışları takdir topladı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de de üniversiteye girecek gençleri YKS heyecanı sardı. Bugün sınavın ilk oturumu yapıldı. Binlerce genç gibi sınava girebilecek durumda olan engelli bireylerde sınava girdi. Mersin'de de vatandaşlar, engelli bir genci sınava yetiştirmek için örnek bir davranışa imza attı. Mersin Üniversitesinde (MEÜ) sınava girecek olan engelli bir genç, vatandaşların yardımıyla sınava yetişebildi. Engelli gencin sınava genç kalacağını gören 4 vatandaş, kucaklarına aldıkları genci koşarak sınava gireceği bölgeye götürdüler. Zamanla yarışan vatandaşlar, genci sınava yetiştirmeyi başarabildi.

VATANDAŞLAR ALKIŞLAYARAK TAKDİR ETTİ

Öte yandan vatandaşların engelli genci kucaklarında koşarak sınava yetiştirme anları bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, engelli genci yatar vaziyette kucaklarına alan 4 vatandaş, koşarak okula geliyor. Çevredekiler örnek davranıştan dolayı duyarlı vatandaşları alkışlarken, engelli genç kontrollerinin ardından okula alınıyor. (iha)



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA