MESKÝ, GÖÇMEN KAVÞAÐI’NDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKÝ, GÖÇMEN KAVÞAÐI’NDA


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükþehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon Ýdaresi (MESKÝ) Genel Müdürlüðü, Yeniþehir ilçesi 26. Cadde ile Hüseyin Okan Merzeci Kavþaðý içmesuyu, yaðmursuyu deplasesi (yerini deðiþtirme) ve Eðriçam Mahallesi 1. Etap içmesuyu þebeke rehabilitasyon yapým iþine baþladý. Çalýþmalarýn tamamlanmasýyla söz konusu bölgelere modern içmesuyu ve yaðmursuyu hatlarý kazandýrýlýyor.

Yeniþehir ilçesi Göçmen Kavþaðý’na yapýlacak olan katlý kavþak dolayýsýyla MESKÝ Genel Müdürlüðü, 26. Cadde, Hüseyin Okan Merzeci Bulvarý ve Eðriçam Mahallesi’ni kapsayacak deplase çalýþmalarýna baþladý. Çalýþma kapsamýnda, yeni yapýlacak katlý kavþaðýn geçeceði yolun altýnda bulunan yaðmursuyu ve içmesuyu hatlarý yenilenerek taþýnýyor.

MESKÝ’nin sözleþme bedeli 12 milyon 973 bin lira olan yapým iþi kapsamýnda 27 bin 575 metre muhtelif çaplarda HDPE boru imalatý, 3 bin 104 metre çelik boru imalatý, 2 adet vana odasý, 1225 adet muhtelif çaplarda abone baðlantýsý ve 339 metre betonarme kutu menfez ile yaðmursuyu hattý yapýlmasý planlanýyor.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA