MOTOSİKLETLİ GASPÇILAR ÖNCE KAMERAYA SONRA POLİSE YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MOTOSİKLETLİ GASPÇILAR ÖNCE KAMERAYA SONRA POLİSE YAKALANDI


 

 

Haber Merkezi

 

Tarsus’ta yolda yürüyen iki kadından birinin kolundaki çantayı kapkaç yöntemiyle çalıp kaçan motosikletlli2 gaspçı  güvenlik kameralarınca tespit edilerek yakalandı.

 Gaziler Mahallesi'nde annesi ile birlikte evlerine dönen B.Y'nin arkasından hızla yaklaşan motosikletli 2 kişi, kadının kolundaki çantayı alıp kaçtı. Mağdur kadınlar bir süre gaspçıların peşinden koştu ancak kapkaççılar ara sokaklardan kaçarak izin kaybettirdi. Olaydan sonra genç kadın ile annesi, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

20 KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENDİ

Emniyet güçleri olayın ardından şüphelilerin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalarda 20 kamera görüntüsü incelendi. Titizlikle yapılan incelenme neticesinde olayı gerçekleştirdikleri belirlenen D.S. ve B.A., olayda kullanılan motosiklet ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan 1 adet yüzük ve 1 cep telefonu ise şüpheli D.S.’nin evinde yapılan aramada ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Şüphelilerin çeşitli suçlardan sabıkalı oldukları belirtildi.

KAPKAÇ ANI KAMERADA

Öte yandan, kapkaç olayı güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, motosikletli 2 şüphelinin hızla arkadan yaklaştıkları iki kadından birinin kolundaki çantayı kapıp kaçtı. Genç kadın ve annesi arkadan koşmasına rağmen yakalayamadı. Ara sokaklardan hızla uzaklaşan gaspçılar izlerini kaybettirdi.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA