MİTİNG DEĞİL TEMEL ATMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİTİNG DEĞİL TEMEL ATMA!


 

Mersin Valiliği’nin 4 Aralık 2021’de miting yapmasına izin vermediği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu metro temel atma törenine İYİ Parti lideri Meral Akşener’le birlikte katılarak gövde gösterisi yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Cumhuriyet Meydanı’nda 4 Aralık 2021’de miting yapmak isteyen ancak Valiliğin izin engeline takılan CHP, Mersin’in düşman işgalinden kurutuluşunun 100’üncü yıl dönümünün kutladığı 3 Ocak günü Metro Temel Atma Töreni ile bu engeli aştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yeni yılın ilk birlikte etkinliğinde adeta gövde gösterisi yaptılar.

Millet İttifakı birleşimi siyasi partilerin milletvekilleri ve belediye başkanları ile il başkanlarının da katıldığı tören alanına Türk bayrakları dışında flama ve bayraklarla girişlere izin verilmezken, üst düzeyde alınan güvenlik tedbirleri öne çıktı.

Törende konuşmaların ardından Mersin Metrosunun temeli birlikte atıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Raylı Sistemler Projesi’nin 3 etaptan oluştuğunu ve ilk etap olan batıda Mezitli Belediyesi eski hizmet binası ile doğuda eski otogar arasını kapsayan toplam 13.4 kilometrelik yeraltı metro inşaatının temelinin atılacağını, söz konusu yeraltı metrosunun da 11 istasyondan oluşacağını ifade etti.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA