PENÇE-1 OPERASYONUNDA 38 GÖZALTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PENÇE-1 OPERASYONUNDA 38 GÖZALTI


 

Mersin’de 550 polis, narkotik köpekleri ile helikopter ve drone desteği ile uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 'Pençe-1' isimli şafak operasyonunda 38 kişi gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı mahallelerinde 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, şahısların uyuşturucuyu Doğu illerinden Mersin'e getirip, burada sattıkları tespit edildi. Uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin yakalanmasına yönelik 550 polisin katılımı ile 'Pençe-1' ismi verilen şafak operasyonu düzenlendi. Helikopter ve drone desteğiyle düzenlenen operasyonda 85 adreste arama yapılırken, 38 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda sentetik ecza, esrar, metamfetamin, Hint keneviri, eroin, tabanca, pompalı tüfek ile bu silahlara ait mermiler ele geçirildi. Operasyon sırasında özel hareket polisleri çevrede kuş uçurtmazken, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan operasyonu bizzat kendi yönetti.

Gözaltına alının şüpheliler emniyete götürülürken, hakkında yakalama kararı bulunan şahısların aranmasına devam ediliyor(iha)



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA