DOLANDIRICILAR BANKADA SUÇÜSTÜ YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOLANDIRICILAR BANKADA SUÇÜSTÜ YAKALANDI


 

Haber Merkezi

Isparta’daki emekli vatandaşı 48 bin 550 TL dolandıran 2 şüpheli Mersin’deki banka şubesinden parayı çekmeye çalışırken suçüstü yakalandı.

M.Ö isimli emekli bir kişi Isparta’nın Gelendost İlçe Emniyet Amirliğine giderek kendilerini emniyet amiri, PTT müdürü ve avukat olarak tanıtan şahısların telefon ile kendisini arayarak “borcundan dolayı icraya verildin, istediğimiz miktarda parayı hesabımıza yatırdığın takdirde icrayı kaldıracağız” şeklinde söylemlerde bulunduğunu kendisininde 48 bin 550 TL parayı R.B. ve Ş.D’nin hesaplarına parça parça yatırdığını söyledi. Söz konusu şahısları takibe alan Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili yapmış olduğu çalışmada şüpheli şahısları Mezitli’de bir bankada hesaplarına yatan parayı çekmeye çalışırken kıskıvrak yakaladı. Şüpheli şahıslardan Ş.D’nin dolandırıcılık olayı ile ilgili pek çok dosyadan firar olduğu tespit edildi. Mahkemeye sevk edilen R.B. ve Ş.D. Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA