TARSUS’TA ‘POLİS HALK’ BULUŞMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA ‘POLİS HALK’ BULUŞMASI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Tarsus’ta Polis-Halk Buluşması gerçekleştirdi. Her hafta Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Cuma Ziyaretleri kapsamında Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil ve personeli Bahçe Mahallesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil ve beraberindeki personel, Hızır Aleyhisselam Camiinde Cuma Namazı kılınmasının akabinde, merhum Rıfat Kurt’un ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi ve Polatlar Kıraathanesinde bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vatandaşlarla yapılan görüşmede genel güvenlik, asayiş ve güncel konular üzerinde sohbet edilirken vatandaşların yaşadığı sorunlar dinlendi, görüş ve talepleri alındı.

Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu, Tarsus’un huzuru için 7/24 görevde olduklarını belirtti. Müdür Fil, 112 ihbar sisteminin, KADES ile UYUMA uygulamalarının vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin ulaşma imkânı sağladığının altını çizerek polis-halk buluşmaların devam edeceğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA