SÜRÜCÜLERE YOĞURTLU TANITIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜRÜCÜLERE YOĞURTLU TANITIM


 

Mersin’in Silifke ilçesinde ‘Yayalar için 5 adımda güvenli trafik’ kampanyasının tanıtımında sürücülere yoğurt ikram edildi.

Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla 'Yayalar için 5 adımda güvenli trafik' kampanyasının tanıtımı Silifke’de yapıldı. Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Jandarma Binbaşı Bülent Keskinsoy, Silifke Emniyet Müdürü Kadir Aşkın ve Silifke Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amiri Cahit Çalışır araç sürücülerine bilgilendirme sonrası yoğurt ikramında bulundu.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok sürücülerin trafik kurallarına uyması gerektiğini belirterek, “Konuyla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek üzere bugün burada bulunuyoruz. Trafik ışıklarına mutlaka uymamız gerekiyor. Mutlaka yola odaklanmamız çok önemli. Trafik Haftası nedeniyle sürücülerimize uyarılarda bulunduk. Uyarı sonrası Silifke’nin dünyaca ünlü türkülere konu olmuş tescilli Silifke yoğurdunu sürücülerimize ikram ettik” dedi.

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ise, “Trafik Haftası nedeniyle vatandaşlarımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek üzere bugün uygulama yaptık. Sürücülerimizi trafik konusunda uyarırken, aynı zamanda meşhur Silifke yoğurdunu da kendilerine ikram ettik. Ben tüm vatandaşlarımızın Trafik Haftasını kutluyorum” dedi.

Sürücüler ise yapılan uygulamadan memnun kaldıklarını, ayrıca Silifke yoğurdunu ilk defa yemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA