MEZÝTLÝ’NÝN BALECÝLERÝNDEN MUHTEÞEM SEZON FÝNALÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZÝTLÝ’NÝN BALECÝLERÝNDEN MUHTEÞEM SEZON FÝNALÝ


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi Spor Okullarý bünyesinde bulunan Bale Okulunda eðitim alan kursiyerler sezonu muhteþem bir gösteri ile tamamladý. Mezitli Belediyesi Bale eðitmeni Ahmet Demirci tarafýndan hazýrlanan özel koreografi ile Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi sahnesine çýkan minik balerin ve baletler sergiledikleri muhteþem performanslarla ailelerini ve öðretmenlerini gururlandýrdýlar.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan’ýn eþi Sembol Tarhan’la birlikte izlediði, spor okullarýnda bale eðitimi alan öðrencilerin yýlsonu gösterisi kostüm ve sahne koreografisi ile de tam not aldý.

Birbirinden zor figürleri ustalýkla gerçekleþtiren miniklerin gösterisi, izleyenleri büyüledi.

Muhteþem görüntülerin yaþandýðý gösteri sonrasý eðitim veren bale öðretmenleri ve konservatuarda okuyan öðrencileri çiçek vererek kutlayan Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediði, Türkiye’nin özlemi olan tablonun Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleþtiðini söyledi.

Baþkan Tarhan, “Hayata geçirdiðimiz sanat hamleleri ve yatýrýmlarý ile konser ve etkinliklerimizi daha geniþ kitlelerin izleyebileceði mekânlara kavuþtuk. Kurslarýmýzýn sanatçý arkadaþlarýmýzýn sayýlarý giderek artýyor ve çok önemli yerlerde gururla bizleri temsil ediyorlar. Mezitli Belediyesi olarak spor ve sanatsal çalýþmalar konusunda büyük projeleri gerçekleþtirmeye devam edeceðiz. Hocamýz Ahmet Demirci’nin büyük özveri ve gayretleriyle yine muhteþem bir gösteri izleme þansý bulduk. Minklerimizin tamamý birer sanatçý  olmasalar da sanata ve baleye önem veren aydýnlýk yüzlü bireyler olarak Türkiye’mizin geleceði olacaklardýr” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA