KUPA VALİYE GİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUPA VALİYE GİTTİ


 

 

Haber Merkezi

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Yenişehir Belediyesi As Başkanı Ali Adalıoğlu, Genel Koordinatör Ender Ünlü, Çukurova Basketbol Takımı U16 sporcularından Ayşe Naz Harma ve Esra Güvenç, ‘2022 Bitçi Kadınlar Kadın Basketbol Türkiye Kupası’ ve ‘U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası Kupası’ ile birlikte Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in de eşlik ettiği ziyarette Genel Koordinatör Ünlü, Vali Pehlivan’a takım formasını takdim etti. Ünlü, kazanılan 2022 Bitçi Kadınlar Kadın Basketbol Türkiye Kupası ile U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası Kupası hakkında Vali Pehlivan’a bilgiler verdi.

Kabulde konuşan Vali Pehlivan, ÇBK’nın başarılarının gurur verici olduğunu ifade ederek, ‘2022 Bitçi Kadınlar Kadın Basketbol Türkiye Kupası ile U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası Kupası’nın ilimiz açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

Vali Pehlivan, As Başkan Ali Adalıoğlu nezdinde Çukurova Basketbol Kulübü teknik heyet ve sporcularına başarılar dileyerek, bundan sonraki turnuvalarda da kenti hem ülkemizde hem de uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edeceklerine inancın tam olduğunu söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA