MİLLİ TAKIMA ÇBK DAMGASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLİ TAKIMA ÇBK DAMGASI


 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nin milli sporcuları Selin Tekin, Eslem Güler, Ayşenaz Harma ve Esra Güvenç, U16 Avrupa Şampiyonası B Ligi’ndeki 6 maçta 172 sayı, 57 ribaunt ve 39 asist üretti. Millilerin oyun kurucusu Selin Tekin, turnuvanın en iyi 5’ine seçildi.

Haber Merkezi

 

Karadağ'ın başkenti Podgorica'da düzenlenen U16 Avrupa Şampiyonası B Ligi Müsabakaları sona erdi. B grubunda Karadağ, Bulgaristan ve Norveç ile karşı karşıya gelen milliler, çeyrek finalde önce Bosna Hersek'i, ardından yarı finalde İsrail'i yenip A ligine yükseldi. Karşılaşmalarda Çukurova Basketbol'un oyuncuları Selin Tekin, Eslem Güler, Ayşenaz Harma ve Esra Güvenç, performansları ile dikkat çekti.

Grup karşılaşmaları ve finaller dahil 6 maça çıkan millilerde Selin 81 sayı, 19 ribaunt, 17 asist, Eslem 49 sayı, 12 ribaunt, 9 asist, Ayşenaz 29 sayı, 14 ribaunt, 11 asist, Esra ise 13 sayı, 12 ribaunt, 2 asistle oynadı. ÇBK'lı oyuncular bu karşılaşmalarda milli takıma 172 sayı, 57 ribaunt ve 39 asistlik katkı sağladı. Ay-yıldızlıların oyun kurucusu Selin Tekin, 13.5 sayı, 3.2 ribaunt ve 2.8 asist ortalamasıyla turnuvanın en iyi 5'ine seçilme başarısını gösterdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA