KAÇAN GALİBİYET TİY’İ ÜZDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAÇAN GALİBİYET TİY’İ ÜZDÜ


 

​​​​​​​ TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Tarsus İdman Yurdu’nda sezonun ilk maçında deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor karşısındaki 1-1 beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Hasan Küçük

 

TFF  2.Lig Beyaz Grupta Tarsus İdman Yurdu 2022-2023 sezonu ilk maçında Anogold Erzincanspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can,  Anagold 24 Erzincanspor  karşılaşmasının  her iki yarısında da iyi bir oyun  sergilediklerini, üstünlüğü maçın sonuna taşıyamadıklarını belirtti.  Teknik ekip ve oyunculara gösterdikleri gayret  çaba ve mücadeleden dolayı teşekkür eden Hakan Canan Can şunları kaydetti: "Erzincan'da galibiyeti kaçırmış olabiliriz. Bu bizi üzmüştür. Fakat maçta ilk yarı üstün bir oyun sergiledik. Gol pozisyonlarına girdik. Bu pozisyonları sonuçlandırabilseydik Erzincan'dan net bir sonuçla 3 puanla dönebirdik. İkinci yarıda ise  iyi oyun sergiledik. Golü de bulduk. Fakat maç sonunda  beraberlikle sahadan ayrılmak zorunda kaldık.  Erzincan'da galibiyeti kaçırdık, fakat ortaya konulan mücadele, oyun, istek ve kazanma arzusu  hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda bizlerin umudunu daha da artırmıştır."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA