BU COŞKU 100 YILDIR DİNMEDİ, DİNMEYECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU COŞKU 100 YILDIR DİNMEDİ, DİNMEYECEK


 

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümü Mersin’de coşkuyla kutlanacak. Kutlama programı için Cumhuriyet Alanına akın edecek olan vatandaşlar zafer heyecanını yeniden yaşayacak.

GİZEM EKİCİ

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de coşkuyla kutlanacak. Zafer Bayramının 100. Yılında resmi kurum ve kuruluşlar, askeri birlikler, özel kuruluşlar, konutlar ve işyerleri Türk Bayrakları ile donatılacak. Resmi tören saat 09.00’da Cumhuriyet

Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayacak. Mersin Valisi, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasını ardından saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekilecek.

09.30’da ise Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek tebrigat töreninde Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı tebrikleri kabul edecek.

Saat 10.00’da Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenecek törende ise Mersin Valisi, beraberinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu halde, törene katılanların ve halkın bayramını kutlayacak. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

Bir öğrencinin şiir okumasının ardından Jandarma Komando Birliği tarafından Tüfekli Hareketler Gösterisi yapılacak. TSK adına bir personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Jandarma Komando Birliği Zeybek gösterisi yapacak. Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından program tören geçişi ile sona erecek.

Öte yandan saat 18.00-19.00 arası Mersin Marina’da Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu tarafından konser verilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA