BAL ara veriyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL ara veriyor


 

Barış Çoban

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarı tamamlanıyor. Mersin temsilcilerinin şampiyonluktan koptu ligde İl sıralaması önem kazanmıştı. İl sıralamasında ilk sırada yer alan Silifke Belediyespor ligin zayıf ekiplerinden olan Ceyhanspor’a konuk olacak. Ceyhan temsilcisinin ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Silifke Belediyespor ise ilk yarıyı galibiyetle kapatarak İl sıralamasında ki yerini korumak isteyecek.

Ceyhanspor Silifke Belediyespor karşılaşması saat 14.00’da Ceyhan İlçe stadyumunda oynanacak. İl sıralamasında 2’nci sırada yer alan Anamur Belediyespor ilk yarıyı evinde kapatacak. Devre arasına umutlu girmek isteyen Yeşil Beyazlı ekip seyircisi önünde Hıdırlıgücü ile karşı karşıya gelecek. Anamur İlçe stadyumunda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör ligde oynayan Homurlu 1951 Spor dar kadro ile mücadele etmenin faturasını ağır ödeyecek gibi. İl sıralamasında son sırada yer alan Homurlu bir mucizeye imza atmaz ise lige veda eden ilk takım olacak. Homurlu İlk yarıyı Bahçespor ile oynayarak. Bahçespor Homurlu karşılaşması Bahçe İlçe Stadyumunda saat 14.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA