Yeğenli Muhtarı Taş’tan Altunok’a plaketli teşekkür | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeğenli Muhtarı Taş’tan Altunok’a plaketli teşekkür


 

Haber Merkezi

 

Silifke’ye bağlı Yeğenli Mahalle Muhtarı Musa Taş, mahallesinde belediye ekipleri tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür plaketi verdi.

Silifke Belediyesi`nce önemli hizmetlerin yapıldığını ve mahallenin çehresinin değiştiğini belirten Muhtar Musa Taş  bu çalışmaların sosyal anlamda mahalle sakinlerine değer kattığını ifade etti.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u azaları ile birlikte makamında ziyaret eden Yeğenli Mahallesi Muhtarı Musa Taş, Başkan Altunok’a bir de plaket vererek sürpriz yaptı. Ziyarette konuşan Yeğenli Mahallesi Muhtarı Musa Taş, “Başkanım sizinle görüşmelerimiz sonunda ekipleri  mahallemize göndererek istediğimiz hizmetleri yerine getirdiniz. Bozulan yolların tamir-bakımı, parke taşı döşeme çalışmaları ve diğer eksiklerin giderilmesi ile ilgili yaptığınız çalışmalar hem bizleri hem de mahalle sakinlerimizi memnun etmiştir. Bugünde azalarımızla birlikte hem sizleri ziyarete geldik hem de yaptığınız çalışmalardan dolayı size bir plaket sunmak istedik. Sizlere şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun başkanım” diyerek bir de plaket sundu.

Kendisini ziyarete gelen Yeğenli Mahallesi Muhtarı Musa Taş ve azaların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, ”Amacımız, rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden çalışmalarımızı planlanan doğrultuda sürdürüyoruz. Zaman içerisinde imkanlar elverdiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Yeğenli mahalle muhtarımıza ve azalarımıza bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm mahalle halkına da selam ve sevgilerimi yolluyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA