Mersinli minik Erva’dan duygulandıran sözler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli minik Erva’dan duygulandıran sözler


 

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesinin deprem bölgesindeki yurttaşlar için başlattığı yardım kampanyasına ailesiyle eşya desteğinde bulunan 10 yaşındaki minik Evra, söyledikleriyle herkesi duygulandırdı. Evra" Ben az önce yolda gelirken, biz de Adıyaman'a bir şeyler gönderecektik. Kutunun altında kaldım. Allah bilir orda, Adıyaman'da bir sürü betonun altında kalan çocuk, insan.  Allah bilir onlar ne yapıyorlardır. Hepsine geçmiş olsun." dedi.

Yardım toplama merkezi olarak belirlenen Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ne depremin ilk gününden bu yana binlerce Mersinli temel ihtiyaç malzemesi getiriyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi 7'den 77'ye vatandaşlar depremden etkilenen afetzedeler için seferber Mersin'de de olmuş durumda. Deprem bölgesindeki vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasına destek verenlerden biri de 10 yaşındaki minik Evra oldu. Evra'nın sözleri ise herkesi duygulandırdı. 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Evra'nın videosunu sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanarak paylaştı: "Ah çocuklar, güzel çocuklar... Yeriniz sizi hiçbir zaman incitmesin. Minik Erva'nın sözleri betonun ağırlığı ve soğukluğu kadar içimize oturdu."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA