Tarsus TSO ve Tarsus TB ‘den ‘gün birlik olma günü’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus TSO ve Tarsus TB ‘den ‘gün birlik olma günü’


 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsası da üyeleri ve Tarsuslularla birlikte depremden etkilenenlere yardım elini uzattı. Gıda ürünleri başta olmak üzere içme suyu, giysi, çocuk bezi ve farklı ürün gruplarından oluşan yardım malzemeleri tıra yüklenerek TOBB koordinasyonundaki deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Haber Merkezi

 

TOBB, tüm illerdeki Oda ve Borsaları ile AFAD koordinasyonunda, depremden etkilenen İL’ler için harekete geçti. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yardımlar gönderilmeye başlanırken Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsası, üyeleri ve Tarsuslular depremden mağdur olan vatandaşların acısına ortak oldu.

Gıda başta olmak üzere çeşitli sayıda üründen oluşan yardım malzemeleri depremden etkilenenlere ulaştırılmak üzere tıra yüklendi.

Yardım malzemelerini taşıyan tırı uğurlayan Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, ‘’Yaralarımızı hep birlikte saracağız. TarsusTSO ve TarsusTB  olarak, felaketin yaralarını sarmak için üyelerimiz ve halkımızın desteği ile hazırlanan yardım aracımız deprem bölgesine doğru yola çıktı. Zor günleri hep birlikte aşacak, bu büyük afetin yaralarını hep beraber saracağız. Gün birlik olma günü.’’ Mesajını vererek tüm milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA