Olaylı maçta kazanan çıkmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Olaylı maçta kazanan çıkmadı


 

Maç öncesi istenmeyen olayların yaşandığı MİY- Nevşehirspor karşılaşmasında kazanan çıkmayınca puanlar paylaşıldı. 3 puan hedefiyle çıkan Mersin ekibi 1 puanla yetindi.

Ali ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. 25’nci hafta maçında Nevşehirspor’a konuk oldu. Maçtan önce çıkan olaylar maça damga vurdu. Protokol tribününde Mersin İdman Yurdu yönetimi ve başkanına sözlü saldırı daha sonra şiddete dönünce başkan ve yönetim protokol tribününü terk ederek Mersin’den gelen taraftarı ile birlikte izledi. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeni ile karşılaşma 24 dakika geç başladı.

 

İLK YARI GOL SESSİ ÇIKMADI

Maç öncesi yaşananlar Mersin İdman Yurdu oyuncularını etkilemiş göründü. Maça istekli ve hızlı başlayan lider rakibini ilk birkaç dakika sahasına hapsetti. İlk yarının ortalarında oyuna denge getiren ev sahibi Nevşehir Belediyespor maça ortak oldu. İlk yarı boyunca her iki ekipte bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyince karşılaşma da ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya yine istekli başlayan Kırmızı Lacivertli ekip rakip kale önünde daha çok görünmeye başladı. Kaan Bağış ile 1-0 öne geçti. 66’ncı dakikada Mersin temsilcisi geliştirdiği atakta Kaan ile 1-0 öne geçti. Golün sevincini tam yaşayamadan ev sahibi erken karşılık vererek golden 4 dakika sonra 70’nci dakikada maça eşitliği getirdi 1-1.

Her iki ekipte geriye kalan dakikalarda başka gol bulamayınca olaylı maç eşitlikle sonuçlandı 1-1. Mersin İdman Yurdu puanını 52’ye çıkartırken ev sahibi ise topladığı 40 puan ile haftaya 7’nci sırada girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA