Avantajı korumak için sahaya çıkacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Avantajı korumak için sahaya çıkacak


 

Pazar günü Ankara’da Hacettepe 1945 Spor Kulübünün konuğu olmaya hazırlanan Mersin İdman Yurdu, sahaya puan farkının kapanmaması için çıkacak.

ALİ ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu 29'uncu hafta Başkentte gidiyor. TFF 3'üncü ligde şampiyonluk yarışım içinde olan Mersin İdman Yurdu ligin bitimine 6 hafta kala en yakın rakibinin 5 puan önünde yer alıyor. Hafta sonu lider Mersin İdman Yurdu Ankara'da Hacettepe 1945 Spor Kulübünün konuğu olacak. Karşılaşma Pazar günü saat 15.00'da oynanacak.

Kırmızı Lacivertli ekip bu karşılaşmaya kadar oynadığı 28 karşılaşmada 57 puan toplayarak son 6 haftaya lider girdi. Ev sahibi Hacettepe ise 28 karşılaşmada 31 puan toplaya bildi. Ev sahibi düşme potasının bir basamak üstünde yer alıyor. Mersin İdman Yurdu sahaya rakiplerinden 5 puan farkının kapanmaması için sahaya çıkarken Hacettepe ise son haftalarda korkulu günler yaşamamak için  mutlak 3 puan hesabı yapıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA