Kadınlarda Avrupa’ya damga vurduk! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kadınlarda Avrupa’ya damga vurduk!


 

Kadınlar EuroLeague Final Four’un yarı final etabında temsilcilerimizden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, USK Prag’ı mağlup ederek finale yükseldi ve bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Alagöz Holding ile eşleşti.

Haber Merkezi

 

Kadınlar EuroLeague Final Four'da yarı finaller heyecanı yaşandı. Günün ikinci eşleşmesinde temsilcilerimizden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, organizasyona ev sahipliği yapan USK Prag ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, mücadeleden 78-58'lik skorla galip ayrılarak adını finale yazdırdı.

Kadınlar EuroLeague, bir Türk finaline sahne olacak. USK Prag'ı saf dışı bırakan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, finalde Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşı karşıya gelecek.

Günün ilk yarı final eşleşmesinde Fenerbahçe, İtalyan ekibi Baretta Famila Schio'yu 77-70 ile geçmeyi başarmıştı.

Kadın takım sporlarında önde gelen iki branşta Avrupa, Türk finallerine sahne olacak. Kadın voleybolda CEV Şampiyonlar Ligi Finali'ni Eczacıbaşı ve VakıfBank oynayacakken kadın basketbolda EuroLeague Finali, Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında gerçekleşecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA