Mersin yağmura teslim oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin yağmura teslim oldu!


 

Mersin’de gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, kısa sürede Tarsus ilçesi başta olmak üzere merkez Akdeniz ve Toroslar ilçesinde de hayatı olumsuz etkiledi. Yer yer su baskınlarının yaşandığı yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Mersin merkezi ve bazı ilçelerinde gece saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış yer yer su baskınlarına neden oldu. Özellikle merkez Toroslar ilçesinde bazı evlerin bahçelerini su bastı ve araçlar sular altında kaldı. Yağışların aniden bastırması ve şiddetli olması nedeniyle bazı binalarda ihata duvarı yıkıldı. Yaşanılan su baskınları dolayısıyla bazı araçlar da suya kapıldı. Akdeniz ilçesi Huzurkent Mahallesi'nde ise tarım arazilerini su basarken, yağışın durmasına rağmen tren yolunda oluşan balçık ve çamur, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Öte yandan, bazı vatandaşlar olaya esprili bir şekilde yaklaşarak, eline olta alıp balık tutmaya çalıştı. Yanına gelen başka bir vatandaş ise "Rastgele ağabey, çıkıyor mu bir şeyler?" diye sordu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA