MESKİ’den yağış açıklaması: Dereler taştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’den yağış açıklaması: Dereler taştı


 

Haber Merkezi

 

Mersin ve Tarsus’ta afete dönüşen yağışlar sonrası vatandaş büyük mağduriyet yaşarken Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün yaşananları, ‘aksama ve zorluk’ olarak tanımlayıp, çözüm ürettiğin açıklaması dikkat çekti.

Yağışlar sonrası yaşanan su baskınları ile ilgili özellikle derelerin taşmasını işaret eden MESKİ, şu açıklamayı yapmakla yetindi; “Pazartesi gecesi saat 22.58’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü turuncu kodla şiddetli yağış uyarısı yapmış olup, saat 02.00 civarlarında yağmur başlamıştır. Saat 03.00 civarlarında ise tüm ekiplerimiz kritik noktalarda sahada çalışmalara başlamıştır.

Meydana gelen yoğun yağış nedeniyle; Yalınayak Deresi’nin Okan Merzeci Bulvarı ile Mimar Sinan Bulvarı arası taşmıştır. Bu nedenle Okan Merzeci Bulvarı’nın Çiftçiler Caddesi ile Hal Kavşağı arasında gece saatlerinde ulaşımda bazı aksamalar yaşanmış olup, ekiplerimizin acil müdahalesi neticesinde günün ilk saatlerinde bulvar sorunsuz olarak trafiğe açılmıştır.

Yoğun yağışın etkili olduğu Tarsus’ta ise Nacarlı Deresi ile birçok sulama kanalının taşması nedeniyle D-400 Karayolu, Cinköy, Dedeler ve Huzurkent’te zorluklar yaşanmış olup, ekiplerimizin gece boyu çalışmaları neticesinde sorun çözüme kavuşmuştur.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA