BAL bileti Mersin Stadyumunda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL bileti Mersin Stadyumunda


 

Play-off maçlarını zirvede tamamlayan Mersin Camspor ile Erdemli Belediyespor, BAL’a yükselmek için kozlarını Mersin Stadyumunda paylaşacak.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligi play-off maçlarının ardından zirveyi paylaşan Mersin Camspor ile Erdemli Belediyespor arasında oynanacak olan baraj maçının tarihi ve yeri belli oldu. Play-off'u 23 puanla tamamlayan iki ekip Camspor ve Erdemli Belediyespor Mersin Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Cuma günü saat 14.00'da oynanacak.

Play-off'da bu iki takımın karşılaşmalarında her iki ekipte kendi sahasında kazanmıştı. Camspor çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle play-off'u tamamladı. Erdemli Belediyespor'da çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle tamamladı. 23 puanlı iki ekip Cuma günü tek maç üzerinden karşılaşacak. Kazanan takım doğrudan Bölgesel Amatör Lige çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA