Gaziantep ve Mersin’de eş zamanlı fuhuş operasyonunu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gaziantep ve Mersin’de eş zamanlı fuhuş operasyonunu


 

Gaziantep ve Mersin'de eş zamanlı yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 15 şüpheli şahıstan 4'ü tutuklandı. Operasyon çerçevesinde 4 işletmeye 271 bin 500 TL, 330 şahsa ise umumi hıfzıssıhha kanunun ilgili maddesi gereğince toplamda 1 milyon 50 bin 858 TL idari para cezası uygulandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temini olayları ile ilgili operasyon yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Gaziantep ve Mersin'de yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 15 şüpheli şahıs yakalandı.

 

15 ŞÜPHELİDEN 4'Ü TUTUKLANDI

Yakalanan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 120 adet fişek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Tamamlanan yasal işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklanırken 8 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.

 

ŞÜPHELİ ŞAHISLAR İLE İŞLETMELERE REKOR CEZA

Operasyon çerçevesinde 4 işletmeye toplamda 271 bin 500 TL, 330 şahıs hakkında ise umumi hıfzıssıhha kanunun ilgili maddesi gereğince toplamda 1 milyon 50 bin 858 TL idari para cezası uygulandı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA