Şampiyonluk kutlaması taraftardan geldi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şampiyonluk kutlaması taraftardan geldi!


 

Yönetim krizinin devam ettiği Yeni Mersin İdman Yurdu’nda şampiyonluk kutlaması taraftardan geldi. Kırmızı Şeytanlar, 17 Haziran akşamı büyük bir kutlamaya imza atacağını açıkladı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lige yükselmesine rağmen son maçtaki olaylar sonrası yönetim krizi yaşanan Yeni Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluk kutlaması yapılmaması taraftarı harekete geçirdi.

MİY’in taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar 17 Haziran Cumartesi akşamı şampiyonluk kutlaması yapmak için kolları sıvadı.

Taraftar yaptığı duyuruda kent sakinlerini kutlamalara davet ederek, şunları söyledi; “Büyük Mersin İdman Yurdu taraftarı; Tüm sezon boyunca, gerek evimizde gerekse de uzak yakın demeden tüm deplasmanlarda, gırtlağımız patlarcasına sevdamızı haykırdık. Bu yolda çok cefa çektik çok canlar verdik. En nihayetinde sezon sonunda takımımız ligi lider tamamladı ve hakkımızla şampiyonluğa ulaştık.

Şimdi ‘en çok biz üzüldük, en çok biz sevineceğiz’ mottosuyla yola çıktığımız sezonda, şerefimizle hakkımızla kazandığımız şampiyonluğumuzu doyasıya kutlama vakti!

Kırmızı Şeytanlar Grubu olarak düzenleyeceğimiz organizasyonda Cumartesi günü saat 18.30'da Mersin İdman Yurdu Meydanı'nda buluşuyoruz, şampiyonluğu coşkuyla kutluyoruz!

Kutlama öncesi eski Tevkif Sırrı Gür Stadı'ndan Mersin İdman Yurdu Meydanı'na araç konvoyu düzenlenecektir. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA