Milletvekili Uysal’a TİY’den ambargo | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Milletvekili Uysal’a TİY’den ambargo


 

Zor günlerden geçen TİY’in Başkanı Cem Kavalcı’dan zehir zemberek açıklama, “Takımıza destek olduğunu iddia eden ‘melek’ görünümlü ‘iblisler’ geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır!”. Ayrıca MHP Milletvekili Levent Uysal’ı da hedef alan Kavalcı, başkan olduğu müddetçe Uysal’ın maçlarına alınmayacağını duyurdu.

HEDİYE EROĞLU

 

Küme düşmeme hayali Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ligleri tescillemesi ile suya düşen Tarsus İdman Yurdu (TİY), ilk defa mücadele edeceği 3. Lig için yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

TİY Başkanı Cem Kalvalcı yazılı bir açıklama yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi. Destek görememekten şikayet eden Kavalcı, “Büyük Tarsus İdman Yurdu’nun Gerçek Taraftarları; Takımımız gelecek sene yoluna her zamankinden daha istekli ve arzulu şekilde devam edecektir. Farkındayız ki, gelecek sene olumlu anlamda gelişmeler gerçekleştikçe takımımızın itibarını zedelemek isteyenler derinden üzülecektir. Takımımıza geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra yapılanlar ve başarısız olması için tüm mücadelesini veren sözde destekçiler ile takımımızın başarısızlığı kaçınılmaz olmuştur. Geçtiğimiz sezonun ilk devresinden sonra birçok proje görüşmesi yaptık transferi açmak için fakat hep önümüze bir engel konulmaya çalışıldı. Özellikle takımıza destek olduğunu iddia eden ‘melek’ görünümlü ‘iblisler’ geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır!

Gelecek sezon herkese ve her şeye rağmen bu takım başarılı olacaktır! Öyle ya da böyle biz transferi de açacağız bu takımı layık olduğu yere de getireceğiz. Prestiji kaybettirilen takımımızın eski prestijini kazanmasını sağlayacağız. Tek arzumuz gerçekten takımımıza gönül verenlerin takımızın yanında her daim yer alması. Gelecek sezonda maçlarımızı oynayacağız yuvamızı Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nu tıka basa doldurmanız ve bir an bile susmadan takımımıza destek olmanızdır.

Son olarak şahsım adına şunu söylemek istiyorum; Kulüp Başkanı ben olduğum sürece MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA