Amerikalı oyuncu Tarsus’ta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Amerikalı oyuncu Tarsus’ta


 

HEDİYE EROĞLU

 

Bu yıl Kadın Basketbol Süper Ligi’nde (KBSL) mücadele edecek olan İlkem Yapı Tarsus Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

2023/2024 Kadınlar Basketbol Süper ligde mücadele edecek plan temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus Belediyesi bugüne kadar 8 ismi kadrosuna katarken son olarak 2023-2024 sezonu için Amerikalı Oyuncu Chastity Monique Reed ile anlaşma sağladı.

Kariyerinde birçok Avrupa Kupası ve Avrupa Ligi tecrübesi bulunan oyuncu son olarak Panathinaikos takımında forma giyen Red, üst düzey istatistikleri ile adından bahsettiriyor. Yeni sezonda takımın 3 ve 4 numara pozisyonunda görev alacak Reed böylelikle takımın 9. transferi oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni transferimiz Chastity Monique Reed'e hoşgeldin diyor, başarılı ve sakatlıktan uzak bir sezon diliyoruz. Hoşgeldin Reed..!” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA