Mersinli milli sporcu Malezya’da tarih yazdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli milli sporcu Malezya’da tarih yazdı


 

Mersin’de yetişen bedensel engelli tenis milli sporcu Ahmet Kaplan Malezya’da yapılan ITF 3 Serisi 14K Johor Open ve ITF 2 serisi 22K Tekerlekli Sandalye Malezya Open Tenis Turnuvalarında tekler ve çiftlerde şampiyon oldu.

Haber Merkezi

 

Malezya’da 01-04 Temmuz 2023 tarihlerinde “ITF 3 Serisi 14K Johor Open” ve 07-11 Temmuz 2023 tarihlerinde “ITF 2 serisi 22K Tekerlekli Sandalye Malezya Open Tenis Turnuvaları’nda” ülkemizi temsil eden Mersinli bedensel engelli tenis milli sporcu Ahmet Kaplan, tekler ve çiftlerde şampiyon olma başarısı göstererek Malezya’da tarih yazdı.

ITF 3 Serisi 14K Johor Open Turnuva’ da iki Türk oyuncu final oynadı. Uğur Altınel’i 62 64 yenen 21 yaşındaki genç oyuncu Ahmet Kaplan finali kazandı.

ITF 2 serisi 22K Malezya Open Tekerlekli Sandalye Tenis turnuvasında da finalde turnuvanın 2 numaralı seri başı Daısuke Ishıto’ yu 26, 64, 61 skorlarla yenerek turnuvayı birinci olarak tamamladı.

Ayrıca 01-04 Temmuz 2023 yapılan ITF 3 Serisi 14K Johor Open ve 07-11 Temmuz 2023 Malezya Open’ da ITF 2 serisi 22K Tekerlekli Sandalye Sporcularımız Ahmet Kaplan, partneri Uğur Altınel ile çiftler finallerini de kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Mersinli milli sporcu Ahmet Kaplan ve Antrenörü Atilla Kökver başarıları ile guru vermeye devam edeceklerinin açıkladılar. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA